onafhankelijk van je webdesigner | Sitescoach

Ben jij Onafhankelijk van je webdesigner?

onafhankelijk van je webdesigner zijn |www.sitescoach.nl
Een website in WordPress kun je gemakkelijk zelf onderhouden. Je hoeft niet voor iedere verandering, al is hij nog zo klein, je webdesigner te bellen of te mailen (en krijgt dus ook niet voor iedere verandering een rekening).

Regelmatig hoor ik van mensen die iets aan hun website willen aanpassen, maar dan moeten wachten tot hun webbouwer terug is van vakantie. Met een website in WordPress hoeft dat niet meer.

Onafhankelijk van je webdesigner

Je bent onafhankelijk als je een aanpassing wil doen. Je kunt het namelijk makkelijk zelf.

Ik leer het je 1-op-1. En laat het je alvast zelf doen, terwijl ik naast je zit en meekijk. Als je het zelf doet leer je het het snelst.

Mocht je toch zaken nog eens na willen kijken, als je denkt : ” Hoe zat dat ook alweer?” , dan kan dat ook.
Bij je website lever ik een handleiding WordPress waarin duidelijk uitgelegd staat hoe je pagina’s en berichten kunt aanpassen en/of plaatsen.

Ook hoe je die berichten kunt delen op je social media kanalen als Facebook, Google +, Twitter, Linked In, Instagram, Pinterest en dergelijke. Dat kan met 1 druk op een knop.

En omdat iedereen anders leert, de een door het horen, de ander door te doen, weer een ander door te kijken, maak ik ook instructievideo’s.
Is de video die je wil bekijken nog niet gemaakt, laat het me weten en ik maak hem ‘gelijk’. In ieder geval zo spoedig mogelijk.

Zo ben  je echt onafhankelijk van je webdesigner.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *