Jack Doggen

Omdat mijn blogsite eigenlijk transformeerde naar een nieuwssite, werd het belangrijk dat externe content snel en automatisch doorgeplaatst kan worden, met zo weinig mogelijk handelingen voor mij. Met diverse plug-ins en IT-tools buiten WordPress om wist Monique dit, met een niet aflatende inzet, binnen korte tijd te realiseren. Monique heeft het vermogen om nieuwe technologie zich snel eigen te maken, buiten de gebaande paden te denken en vooral ook snel te reageren op vragen. Daarnaast is Monique een kei op WordPress gebied. De support van mijn website geschiedt dus vanaf nu door Monique.

www.connectingdots.info

Marc Vrolijks Bokstrainer/coachDemirci Boxing Maastricht is een jonge dynamische boksvereniging.
2 jaar na oprichting en sterk groeiend in leden vonden we het raadzaam een referentiepunt te creëren, een referentiepunt dat een transparant en zuiver beeld geeft wat Demirci Boxing Maastricht inhoudt.
Wat we nodig hadden was een website!
Na wat speurwerk kreeg ik een naam toegestuurd, Monique Jans! Na het eerste contact met haar, waar ik in een paar woorden duidelijk maakte wat we wilden (EEN TRANSPARANTE MAKKELIJKE EN DUIDELIJKE SITE) kreeg ik meteen de uitnodiging om materiaal ter beschikking te stellen.
Na een paar dagen konden we al de ruwe versie bekijken. Toen nog een 2de contact en de site was werkelijkheid. Demirci Boxing Maastricht had een thuis.
Als je praat over prijs-kwaliteit verhouding moet je bij Monique zijn. Wat me vooral opviel, dat ze heel gericht vragen stelde die ten goede kwamen voor de site. No-nonsens verhalen direct to the point!
Beste Monique je hebt ons, Demirci Boxing Maastricht, een gezicht en thuis gegeven, onze dank is groot! We genieten er elke dag van.


Bedankt,
Trainer/Coach Marc VrolijksSinds vorig jaar is mijn website vernieuwd en helemaal aangepast aan de werkwijze van Communicatum.
Samen met Monique Jans van Sitescoach heb ik in een zeer prettige samenwerking binnen een relatief korte termijn mijn site kunnen vernieuwen, updaten totdat hij voor mij en mijn klanten meer dan de moeite waard is geworden. Het is mijn visitekaartje. Mede ook door het plaatsen op en het gekoppeld zijn aan andere social media worden mijn werkzaamheden en mijn extra aanbod als vanzelf gepromoot zonder dat ik nog meer reclame hoef te maken.
Ik ben er zeer tevreden over. Mocht je er nog over tobben, over of je wel of geen eigen website zou willen hebben, of als je er al een hebt, of je deze wel of niet zou vernieuwen, dan twijfel niet en zoek deze sitescoach op. Jij maakt de eerste stap, de rest loop je in verbondenheid samen.

Emy Heijnen  Kindertolk
Mirella Dohmen Autismecoach

Onder deskundige begeleiding van Monique is het gelukt om een schitterende website te maken voor mijn coachingspraktijk Aspiratiecoach.nl. Zij heeft hierbij super rekening gehouden met de doelgroep. De website is prikkelarm en rustig maar zeker toch in het oog springend. Ik ben ook heel blij met haar blijvende begeleiding met betrekking tot het zichtbaar zijn op internet.
De snelheid waarmee zij inspringt op wijzigingen heeft me zeer verbaasd, vaak sneller dan dat ik zelf kon zien was de website aangepast naar mijn wensen.
Bedankt Monique, een geweldige start van mijn bedrijf en ik zal je zeker aanbevelen!

www.aspiratiecoach.nl​


Heel blij ben ik met mijn nieuwe site gemaakt door Monique Jans. Omdat ik zelf niet wist wat er wel en niet op te zetten ben ik heel tevreden dat Monique een groot deel van deze taak heeft overgenomen. Ook vind ik het fijn dat ik kleine veranderingen zelf kan aanbrengen. Ik kan u Monique van Sitescoach van harte aanbevelen.

www.reflexzonetherapielimburg.nl
www.jadesteenmassagelimburg.nl

Lizette Dhôme Reflexologe
Marijke

Zelf had ik het niet gekund, maar door de inzet en vooral het geduld van Monique Jans, heb ik een mooie site, waar ik erg trots op ben. Ik heb (nog steeds) de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren. Nog bedankt voor je geduld en voor het feit dat geen enkele vraag/aanpassing/opmerking te veel voor je was! Volgende keer weet ik je weer te vinden.

www.outofthebox-design.nl

Geef hieronder jouw Ervaring / Testimonial:

Wat was je ervaring met mij ?
Wat vind je van je website?
Zou je me aanraden? En zo ja, waarom?
Andere opmerkingen: